Mersin’de 39 yıl hapisle aranan cezaevi firarisi yakalandı

Mersin'de çeşitli suçlardan 39 yıl 6 ay 27 gün hapis cezası olan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Mersin'de çeşitli suçlardan 39 yıl 6 ay 27 gün hapis cezası olan ve cezaevi firarisi olduğu öğrenilen şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Ekipler, cezaevi firarisi olan hükümlü M.K.'yi takibe aldı. Kilitlemek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, mala zarar verme, hükümlünün kaçması ve çeşitli suçlardan 39 yıl 6 ay 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K., adresine düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyet ve adliyedeki işlemlerinin ardından hükümlü cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu