Mersin’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yürüyüş düzenlendi

Mersin'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Ulu Cami önünden Cumhuriyet Alanına kadar bando eşliğinde düzenlenen coşkulu yürüyüşle kutlandı.

Mersin'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Ulu Cami önünden Cumhuriyet Alanına kadar bando eşliğinde düzenlenen coşkulu yürüyüşle kutlandı.

Mersin Valiliği, Akdeniz Belediyesi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine, Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, Mersin Vali Yardımcısı Kadir Oktan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Cami önünde başlayan etkinlikte, kadınlar ellerinde "Ey kahraman Türk kadını sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklerde yükselmeye layıksın" ve "Kadınlarla yükselen Türkiye" yazılı pankartlarla yürüyüşe katıldı. Bando eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, Ulu Cami önünden başlayarak Cumhuriyet Alanına kadar devam etti. Yürüyüşün sonunda Cumhuriyet Alanına ulaşan katılımcılar, topluca fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Manşetler

Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı