Mersin’de atık alanda yangın, müdahale sabaha kadar sürdü

Mersin'de atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı, ekipler söndürmek için sabaha kadar mücadele edip kontrol altına aldı.

Mersin'de atık maddelerin bulunduğu alanda yangın çıktı, ekipler söndürmek için sabaha kadar mücadele edip kontrol altına aldı.

Yangın, gece merkez Yenişehir ilçesi Gökçebelen Mahallesi sınırlarında 32. caddenin alt kısmında bulunan atık maddelerin bulunduğu 25 dönüm alanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz neden çıktığı belli olmayan yangının fark edilmesiyle Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipleri yangına gece boyunca müdahale etti. Sabaha kadar süren yangını İtfaiye Dairesi Başkanı Kemal Akşahin'de yerinde takip ederek ekipleri yönlendirdi.

Belediyenin iş makinalarının da destek verdiği yangın bölgesinde soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı