Mersin’de binlerce kaçak ürün ele geçirildi

Mersin'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara, tütün ve puro ele geçirildi.

Mersin'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara, tütün ve puro ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, yüklü miktarda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç ve kaçakçılık fiillerinin önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde şüpheli araçlar durdurularak arama yapıldı. Dedektör köpek yardımıyla gerçekleştirilen detaylı aramalarda, bir tırın doğal boşluklarına gizlenmiş halde ve bir binek araçta çok sayıda kaçak ürün bulundu.

Yapılan aramalarda 6 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara, bin 89 elektronik sigara, bin 535 elektronik sigara kartuşu, 11 bin 650 gümrük kaçağı puro ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen 3 şüpheliden 1'i tutuklanırken, 2 şüpheli "adli kontrol" şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

Samandağ’da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da 5 döner yiyip hesap ödemeden gittiler
Adana’da sokak ortasında kavga: Polis havaya ateş açtı
Uyuşturucu firarisi 22 hükümlü yakalandı
Mersin’de tarihi eser operasyonu: Tevrat ve el yazması eser ele geçirildi
Önlem alınmadan yola dökülen toprak yığını gece karanlığında kazaya neden oldu
Hatay’da 37 kaçak göçmen yakalandı
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’den bir gün önce de aynı noktada arkadaşını elektik çarpmış
Hatay’da motosiklet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Tipi vurdu heyelan yolu kapattı, 2 çoban ve yaklaşık 650 küçükbaş hayvan yaylada mahsur kaldı