Mersin’de bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı

Mersin'de iki katlı bir evden 2 kamyon çöp ve atık malzeme çıkarıldı. Aynı evden birkaç ay önce de 5 kamyon çöp toplandığı bildirildi.

Mersin'de iki katlı bir evden 2 kamyon çöp ve atık malzeme çıkarıldı. Aynı evden birkaç ay önce de 5 kamyon çöp toplandığı bildirildi.

Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi'nde vatandaşların "kötü koku ve görüntü kirliği" yönündeki şikayet ve ihbarı üzerine harekete geçen Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6331 Sokak'ta bulunan 2 katlı yapıda çöp, mobilya, karton, tekstil ve plastik atıkları istiflendiğini tespit etti. Özellikle evin damında biriktirilen çeşitli çöp ve atıklar, ekipler tarafından kamyonlara yüklenerek atık bertaraf tesisine taşındı.

Ekipler, evden 2 kamyon çöp ve atık toplarken, yayılan kötü koku ve görüntü kirliliğini de ortadan kaldırdı. Aynı evden birkaç ay önce de 5 kamyon çöp toplandığı bildirildi.

Manşetler

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
"Oğlumun başını kesmişler" diyen baba gözyaşları içinde adalet istedi
Arızalanan park halindeki otomobile hafif ticari araç çarptı: 2 yaralı
Dayısı tarafından dövülerek ölüme terk edilen çocuk kayaların altında yaralı halde bulundu
Alanya’da sağanak yağış trafiği felç etti
Adana’da jandarma 23 bin 876 uyuşturucu hap ele geçirdi
Motosikleti önce çömelerek, sonra yatarak sürdü
Soğuk hava deposundaki yangın paniğe neden oldu
Antalya’da midibüs devrildi: 6 yaralı