Mersin’de bir şahıs evini ve aracını yaktı, intihara teşebbüs etti

Mersin'de ailevi sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi evini ve otomobilini yaktıktan sonra tarım ilacı içerek hayatına son vermek istedi.

Mersin'de ailevi sorunları olduğu ileri sürülen bir kişi evini ve otomobilini yaktıktan sonra tarım ilacı içerek hayatına son vermek istedi. Olay yerine sevk edilen ekipler şahsı hastaneye kaldırırken, yanan ev ve araç itfaiye tarafından söndürüldü.

Olay, merkez Toroslar ilçesi Yüksekokul Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 54 yaşındaki R.Y., ailevi sorunları nedeniyle evi ve otomobilin ateşe verdi. R.Y. daha sonra tarım ilacı içerek intihara teşebbüs etti. Alevleri görenler durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine sevk edilen Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Alev alev yanan ev ve araç ekiplerin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Sağlık ekipleri de intihara teşebbüs eden R.Y.'yi ambulansla Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Yangın tamamen söndürülürken olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Manşetler

Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı
Trafikte doktorun hakaretlerine maruz kalan genç konuştu
Kumlu’da trafik kazası: 4 yaralı
Antalya’da zehir tacirlerine film gibi operasyon
Deprem davasında dikkat çeken gerekçe: ’Saygılı tutum’ cezada indirime neden oldu
Manavgat’ta otelde klor gazı sızıntısından 25 kişi etkilendi
Araç içerisinde mahsur kalıp, baygın bulunan çocuk yoğun bakıma alındı
Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı