Mersin’de çöplükte bulunan cesedin elleri ve ayaklarının bağlı olduğu ortaya çıktı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde çöplükte plastik fıçı içerisinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin elleri ve ayaklarının bağlı olduğu ortaya çıktı.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde çöplükte plastik fıçı içerisinde çıplak halde bulunan erkek cesedinin elleri ve ayaklarının bağlı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Bozyazı ilçesine bağlı Ustalar Mahallesi'nde bulunan çöp dökme alanına çöp dökmek için giden belediye işçileri, plastik fıçı içerisinde çıplak vaziyette bir erkek cesedi buldu. Belediye personelinin haber vermesiyle bölgeye jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kimliği belirsiz erkek cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bozulmaya yüz tutmuş haldeki erkek cesedinin elleri ve ayaklarının bağlı olduğu öğrenildi.

Manşetler

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
Takla atan araç park halindeki 4 araca çarptı
Virajı alamayan araç takla attı, sürücü yaralandı
Çalıştığı otelin lojmanın çatısında ‘karım gelecek’ diye usturalı eylem yaptı
İskenderun’da uçurumdan düşen inek iş makinesiyle kurtarıldı
Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında