Mersin’de iki ayrı paraşüt kazası: Biri direğe takıldı, diğeri denize düştü

Mersin'de farklı paraşüt etkinliklerinde iki ayrı kaza yaşandı. Bir paraşütçü tabelanın direğine takıldı, diğeri ise denize düştü.

Mersin'de farklı paraşüt etkinliklerinde iki ayrı kaza yaşandı. Bir paraşütçü tabelanın direğine takıldı, diğeri ise denize düştü.

İlk kaza, Tarsus ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yamaç paraşütü yapan bir sporcu, "Eshab-ı Kehf'e Hoş Geldiniz" yazan tabelanın direğine takıldı. Direkle askıda kalan sporcuya çevreden geçen motorcular yardım etti. Sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İkinci kaza ise, Merkez Mezitli ilçesi sınırlarında meydana geldi. Kentte paraşüt uçuşu yapan sporculardan biri denize düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Deniz polisi, suda bulunan sporcuyu can simidiyle tekneye çekerek kurtardı. Daha sonra paraşüt, denizden ekiplerin koordineli çalışmasıyla alındı.

Kurtarılan sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Manşetler

Konteyner alevlere teslim oldu
Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Isparta’daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
15 yaşındaki Fatma İrem’den haber alınamıyor
Alkollü sürücünün kullandığı araç önündeki araca arkadan çarptı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Adana’da otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta Valiliğinden kaza açıklaması: 4 ölü, 26 yaralı
Bahçede çıkan yangın yedek parça deposuna sıçradı
Isparta’da tur minibüsü şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 16 yaralı