Mersin’de kaçak makaron operasyonu: 1 gözaltı

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda makaron, tütün ve elektronik sigara ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda makaron, tütün ve elektronik sigara ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak sigara ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında Yenişehir ilçesinde bir şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine ekipler, şüpheliyi yakalamak ve kaçak ürünlere el koymak amacıyla operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin iş yerinde yapılan aramalarda 87 bin boş makaron, 21 bin dolu makaron, 267 kilogram kıyılmış tütün ile bin 355 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin tamamlanması için jandarma komutanlığına götürüldüğü bildirildi.

Manşetler

Serik’te çocuk doktoru tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Altınözü’nde evden alevler yükseldi
Yaya geçidinde otomobilin çarptığı yaşlı adam hayat mücadelesi veriyor
Antalya’da Şubat ayında 8 bin 92 asayiş olayı meydana geldi, yüzde 99.2’si aydınlatıldı
Isparta’da tehlikeli sollama kamerada: Kazadan kıl payı kurtuldu
Belçika’daki akrabasını sahte tapu vaadiyle 450 bin Euro dolandırdığı iddia edilen öğretmen tutuklandı
Bakım sırasında tur teknesi alev aldı dumandan etkilenen işçi hastanelik oldu
Antalya’da düzensiz göçmen botu faciası: 14 ölü
Mersin’de 19 yıl hapis cezası bulunan şahıs jandarmadan kaçamadı
Mersin’de kaçak makaron operasyonu: 1 gözaltı