Mersin’de konaklama tesisleri ve kiralık araç firmaları denetlendi

Mersin'de polisin konaklama tesisleri ve kiralık araç firmalarına yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde, 3 işletmeye toplam 279 bin 946 TL para cezası uygulandı.

Mersin'de polisin konaklama tesisleri ve kiralık araç firmalarına yönelik gerçekleştirdiği denetimlerde, 3 işletmeye toplam 279 bin 946 TL para cezası uygulandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin merkez ve ilçelerde konaklama tesisleri ve kiralık araç firmalarına yönelik eş zamanlı denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, 101 konaklama tesisi ile bu tesislere bağlı 275 günübirlik kiralık ev ve 230 kiralık araç firması incelendi. Denetimler sonucunda, 2 konaklama tesisine "anlık veri göndermemek" suçundan 136 bin 166 TL, 1 kiralık araç firmasına da "gerçeğe aykırı kayıt tutmak" suçundan 143 bin 780 TL olmak üzere 3 işletmeye toplam 279 bin 946 TL idari para cezası uygulandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğünün, halkın güvenliğini sağlama ve yasaların uygulanması konusundaki kararlılığını sürdüreceği bildirildi.

Manşetler

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 3 yaralı 100 metrelik uçurumdan kurtarıldı
Yılan giren araca binmek isteyince korku dolu anlar yaşadı
Kadınların tekme tokatlı kavgasında dayak atan taraf konuştu
Serinlemek için girdiği çayda kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı
Tıra arkadan çarpan kamyonun sürücüsünü sıkıştığı yerden itfaiye kurtardı
Adana’da AVM’de sandalyeli kavga: Kadınlar arada kaldı
Osmaniye’de 2 motosikletin karıştığı kazada sürücüler yaralandı
Antalya-Kemer yolunu kilitleyen kaza: Kilometrelerce kuyruğun sebebini telefonlarına gelen videodan öğrendiler
Taksiciler konvoyla korsan taşımacılığa tepki gösterdi
Osmaniye’de parmağı duş başlığına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı