Mersin’de kundaklama anı kameraya yansıdı

Mersin'de bir tekstil atölyesinin deposu yandı, güvenlik kamerası kayıtları olayın bir kundaklama olduğunu ortaya çıkardı.

Mersin'de bir tekstil atölyesinin deposu yandı, güvenlik kamerası kayıtları olayın bir kundaklama olduğunu ortaya çıkardı.

Olay, merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir tekstil atölyesinde önceki gece yangın çıktı. Yangını fark edenlerin haber vermesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken maddi hasar meydana geldi. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelendiğinde ise yangının kundaklama sonucu meydana geldiği ortaya çıktı.

Görüntülerde, motosikletle gelen bir şahsın depoya benzin dökerek yakma anları yer aldı. Kasklı olan şüphelinin yakalanması için polisin çalışma başlattığı öğrenildi.

Manşetler

Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı
Tarihi eser peşindeki defineciler jandarmaya takıldı
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı
DEM partili milletvekilinin ‘Şantiye şefi’ yakıştırmasını yaptığı Bakan Kurum’a yuvasına kavuşan depremzedelerden destek