Mersin’de masaj salonuna fuhuş operasyonu: 2 gözaltı

Mersin'de masaj salonu adı altında faaliyet yürüten bir iş yerine düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de masaj salonu adı altında faaliyet yürüten bir iş yerine düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince, fuhuş yapan, yaptıran, aracılık ve yer temin eden kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Çalışmalar kapsamında merkez Yenişehir ilçesinde masaj ve spa merkezi olarak hizmet veren bir iş yerinde fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan ekipler, biri yabancı uyruklu 6 kadının ifadesine başvurdu. Kadınların ifadesinde iş yerinde fuhuş yaptırıldığı tespit edilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından yabancı uyruklu kadın İl Göç İdaresine teslim edilirken, diğer 5 kadın salıverildi. Olayın şüphelisi 2 şahıs ise adliyeye sevk edildi.

Manşetler

İkiz plakalarla ilçeleri gezip evlerden hırsızlık yaptılar, 11’incisinde yakayı ele verdiler
Alanya’da horoz dövüşüne jandarma baskını: 11 kişiye 143 bin TL ceza
Bir anda patlayıp alev topuna dönen araçtan atlayıp canlarını zor kurtardılar
Motor kısmında çıkan yangın otomobili küle çevirdi
Oğlu 9 yıl önce öldürülen acılı anne: "Kolumdaki resmiyle avunup duruyorum"
Serik’te balıkçı dükkanı çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
İskenderun’da elektrik panosundan alevler yükseldi
Kaş’ta tefecilik operasyonu: 4 şüpheliye adli işlem
Tır otomobili metrelerce sürükledi: 2 yaralı
Otomobil ile motorlu bisiklet çarpıştı: 1 yaralı