Mersin’de McDonald’s şubesine saldırı

Mersin'de bir şahıs, McDonald's şubesinin önce baltayla camlarını kırdı ardından motolof atarak ateşe verdi.

Mersin'de bir şahıs, McDonald's şubesinin önce baltayla camlarını kırdı ardından motolof atarak ateşe verdi.

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı merkez Mezitli ilçesindeki McDonald's şubesine gelen bir şahıs, elindeki baltayla iş yerinin camlarını kırdı. Şüpheli daha sonra beraberinde getirdiği yanıcı maddeyi iş yerine atarak ateşe verdi. Zanlı eyleminin ardından yakındaki bir banka oturarak olup biteni izledi.

Yangın, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürülürken, şüpheli şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Şahsın, İsrail'in Filistin'de saldırısını protesto etmek için olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Öte yandan şüphelinin iş yerine saldırdığı anlar, çıkan yangın ve yakalanma anı bölgedeki vatandaşlarca cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Manşetler

Park halindeki otomobili benzin döküp yakan, araç sahibinin yeğeni çıktı
Feci kazada hayatını kaybeden kız, gelinlik ve duvakla uğurlandı
Dörtyol’da tırın motorunda yangın çıktı
Antalya’da kayıp zabıta için arama çalışması başlatıldı
62 kez müebbet hapis cezasına çarptırılan müteahhidin cezası 22,5 yıla indirildi
Antalya’da 2 kişinin ölümüne neden yangında perdelerin tutuşturulduğu iddiası
Kötü kokudan şüphelenerek baktıkları reklam panosundan tanınmayacak halde ceset çıktı
Antalya’daki teleferik kazası davasında karar açıklandı: 8 sanığa hapis cezası
Kaş’ta 7 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi
Antalya’da piyasa değeri 15 milyon lira olan kaçak gözlük ve saatler ele geçirildi