Mersin’de ormanların güvenliğini sağlamak için önleme araması yapıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde, ormanların güvenliğini sağlamak ve yasa dışı müdahaleleri önlemek amacıyla "önleme araması" gerçekleştirildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde, ormanların güvenliğini sağlamak ve yasa dışı müdahaleleri önlemek amacıyla "önleme araması" gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Silifke Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ormanların kanun dışı müdahalelerden korunması ve usulsüzlüklerin önüne geçilmesi amacıyla kontrol noktalarında denetim yaptı. Denetimlerde; orman emvali taşıyan araçların sevk pusulası, nakliye, emval ve mesaha kontrolü yapıldı. Şüpheli araçlarda önleme araması gerçekleştirilirken, herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadığı bildirildi.

Uygulamanın, Silifke Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı işletme şefliklerinde farklı noktalarda ve belirli saatlerde rutin şekilde devam edeceği kaydedildi.

Manşetler

Osmaniye’de parmağı duş başlığına sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı
Uçurumun dibinde mahsur kaldı, AFAD’ın 8 saatlik operasyonuyla kurtarıldı
Yolunu traktörle kesen kuzenlerinden demir sopalı meydan dayağı yiyen kuyumcunun dişleri kırıldı
Dörtyol’da samalık yangını
Payas’ta motosiklet yangını
"Fedai" lakaplı uyuşturucu taciri polisin takibiyle yakalandı
Bucak’ta jandarmanın 187. kuruluş yıl dönümü coşkuyla kutlandı
Araç kamerası kaydetti, trafik ihlalleri cezasız kalmadı
Mersin’de ekmek fırınında yangın
Drift atan sürücüye 140 bin TL ceza: Araç ve ehliyetine de el konuldu