Mersin’de plastik ham madde deposunda yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Mersin'de bir geri dönüşüm tesisinin plastik ham maddelerinin olduğu depoda yangın çıktı, bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip müdahaleye başladı.

Mersin'de bir geri dönüşüm tesisinin plastik ham maddelerinin olduğu depoda yangın çıktı, bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip müdahaleye başladı.

Yangın, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi'ndeki Hurdacılar Sitesi'nde bulunan plastik ham maddelerinin olduğu depoların olduğu yerde çıktı. Yangını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Merkez bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı çok sayıda ekip yangına kısa sürede müdahale etti. 3 deponun olduğu bölgede, orta kısımda çıkan yangına müdahale sürerken kara dumanlar ise gökyüzünü sardı.

Bir geri dönüşüm tesisine ait orta depoda süren yangına itfaiyenin yanı sora İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA'larında destek verdiği kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta okul önlerinde sıkı denetim
Burdur’da tır, kamyona çarptı: 1 yaralı
Genç motokurye geçirdiği kazada hayatını kaybetti
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi
Tarihi geçmiş salam yiyen 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta itfaiye ekipleri Nisan ayında 801 olaya müdahale etti
Eski eşini eşarbı ve yastıkla boğan sanık: "Yastıkla yüzünü kapattım, öldüğünü anladım"
Caminin sadaka kutusundan 200 lira çalan şahıs yakalandı, çaldığı parayı ödedi
Birini satın aldı, diğerini çaldı: O anlar kamerada
Samandağ’da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı