Mersin’de plastik ham madde deposunda yangın: Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Mersin'de bir geri dönüşüm tesisinin plastik ham maddelerinin olduğu depoda yangın çıktı, bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip müdahaleye başladı.

Mersin'de bir geri dönüşüm tesisinin plastik ham maddelerinin olduğu depoda yangın çıktı, bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip müdahaleye başladı.

Yangın, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi'ndeki Hurdacılar Sitesi'nde bulunan plastik ham maddelerinin olduğu depoların olduğu yerde çıktı. Yangını fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Merkez bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı çok sayıda ekip yangına kısa sürede müdahale etti. 3 deponun olduğu bölgede, orta kısımda çıkan yangına müdahale sürerken kara dumanlar ise gökyüzünü sardı.

Bir geri dönüşüm tesisine ait orta depoda süren yangına itfaiyenin yanı sora İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TOMA'larında destek verdiği kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Manşetler

Antalya’da 68 adrese uyuşturucu operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
Yaşlı adamın hayatını kaybettiği komşuların ihbarı ile ortaya çıktı
Antalya’da "MİT görevlisiyiz" yalanıyla 3,5 milyon liralık dolandırıcılığa suçüstü
126 vatandaşı 10 milyon TL dolandıran şüpheliler yakalandı
Sağanak yağış Alanya’yı vurdu, bazı cadde ve sokaklar göle döndü
SANİYE CARAN CHP'DEN İSTİFA ETTİ
28 kişinin hayatını kaybettiği Filo Jet faciasında ailelerden suç duyurusu
Gazipaşa’da kazada ağır yaralanan sürücü 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Hatay’da şiddetli yağış yolları göle çevirdi
Yaralı gence yağmur altında şemsiyeli destek