Mersin’de seranın yanındaki barakada yangın paniği

Mersin'de tarım işçilerinin çalıştığı seranın yanında bulunan barakada çıkan yangın paniğe neden oldu.

Mersin'de tarım işçilerinin çalıştığı seranın yanında bulunan barakada çıkan yangın paniğe neden oldu. Belediye çalışanlarının yangın tüpü ve ilaç tankerindeki suyla müdahale ettiği alevler, seraya ve ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Yangın, Erdemli ilçesine bağlı Güneyli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kadın tarım işçilerinin serada çalıştığı sırada, ürünlerin sandıklandığı ahşap ve naylon kaplı barakada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler barakayı sardı.

Bu sırada bölgeden geçen Erdemli Belediyesi çalışanları, duman ve alevleri fark ederek yangına müdahale etti. İlk olarak yangın tüpü kullanan çalışanlar, ardından ilaç tankerindeki suyla alevleri kontrol altına almaya çalıştı. Müdahale sonucu yangın, seraya ve çevredeki ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangında barakada hasar meydana gelirken, çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Manşetler

Kuyumcunun dikkati yaşlı kadını dolandırılmaktan kurtardı: O anlar kamerada
Koku üzerine girilen evde 5 gündür haber alınamayan baba ve 18 yaşındaki kızının cesedi bulundu
Antalya’da yıldırımın isabet ettiği ev küle döndü
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’ın davasında bir sanığa beraat, diğerine 1 yıl 8 ay hapis
Para yatırmak için araçtan indi, ATM’de unutulan 4 bin 900 euroyu sahibine teslim etti
16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni baraj gölünde bulundu
Mersin’de anne ve kızını öldüren sanık için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin’de 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetinde kan donduran itiraf: Buzdolabına sığmayınca bacaklarını kesmişler
Osmaniye’de kazada hayatını kaybeden astsubayın cenazesi törenle memleketine uğurlandı