Mersin’de şiddetli rüzgar fabrika inşaatı çatısını uçurdu

Mersin'in Silifke ilçesinde organize sanayi bölgesinde inşaat aşamasındaki bir fabrikanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu.

Mersin'in Silifke ilçesinde organize sanayi bölgesinde inşaat aşamasındaki bir fabrikanın çatısı şiddetli rüzgar nedeniyle uçtu.

Edinilen bilgeye göre, gece saatlerinde esen şiddetli rüzgar nedeniyle Silifke Organize Sanayi Bölgesinde inşaat aşamasında olan GDT Geri Dönüşüm ve Lojistik firmasının çatısında bağlı bulunan birer tonluk çinkolar uçarak çevreye dağıldı.

Rüzgarın etkisi ile uçan çinkolar, elektrik tellerini kopartıp, Silifke-Bahçederesi ve Çadırlı Mahalleleri bağlantı yolunun kapanmasına neden oldu.

Firmanın proje müdürü Alper Okyay, çatı yapımından kullanılmak üzere çatıya bağlanan çinkoların, gece şiddetli rüzgar nedeniyle uçtuğunu, yaklaşık 10 bin metre karelik çatının 4 bin metrekarelik kısmının zarar gördüğünü söyledi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları sürüyor
Damadını öldüren kayınpederin ilk duruşması görüldü
Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı kadın yaşam mücadelesini kaybetti
Antalya’da narkotik operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi: 4 tutuklama
Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi