Mersin’de tekstil atölyesindeki yangın kontrol altına alındı

Mersin'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sabaha karşı kontrol altına alındı.

Mersin'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sabaha karşı kontrol altına alındı. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, atölyede bulunan 3 araç da zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Toroslar ilçesi Zeki Ayan Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı'ndaki bir tekstil atölyesinde dün saat 21.00 sıralarında iddiaya göre elektrik panosundan yangın çıktı. Zemin katta bulunan atölyede dumandan etkilenen 4 işçi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Atölyenin zemin katta olmasından dolayı yangına müdahale etmekte zorlanan itfaiye ekipleri, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü. Dumandan etkilenen itfaiye erlerine ise bölgeye sevk edilen ambulanslarda müdahale edildi. Yangında iş yeri kullanılamaz hale gelirken, atölyede bulanan 3 araç da zarar gördü. Sabaha kadar çalışmalarını sürdüren ekipler yorgun düşerken, atölyedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Manşetler

Otobanda 324 Km hıza ulaşan motosikletli ölüme meydan okudu
Yangına uykuda yakalandı, alevlere müdahale ederken yaralandı
Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada