Mersin’de terör operasyonu: 12 gözaltı

Mersin polisi, özel harekat timleri ve dron desteğiyle, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi, 12 şüpheli yakalandı.

Mersin polisi, özel harekat timleri ve dron desteğiyle, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenledi, 12 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın eylem ve faaliyetlerinin tespitine yönelik çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan, örgüt adına faaliyet yürütme çalışmaları gerçekleştiren ve daha önceden terör örgütü YPG'nin içerisinde eylemlere katıldıkları tespit edilen 12 şüpheli belirlendi. Mersin merkez ve Tarsus ilçesinde tespit edilen edilen adreslere özel hareket ve dron destekli eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda il merkezinde 7, Tarsus'ta da 5 olmak üzere toplam 12 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise dijital materyaller ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyete götürüldü.

Manşetler

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti
Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi
Gazipaşa’da kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı
Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı