Mersin’deki cinayete 10 tutuklama

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleşen cinayetle ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleşen cinayetle ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi'nde 1 şahsın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak geniş çaplı inceleme ve araştırma başlattı. Yürütülen titiz çalışma ve araştırma sonucunda 10 kişilik bir grubun evine gittikleri şahsı yaşanan tartışma sonrasında öldürdüğü tespit edildi. Şüphelileri yakalamak için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 10 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu