Mersin’deki ’Çocuk Şenliği’ renkli görüntülere sahne oldu

Mersin'de bant sektöründe faaliyetlerini sürdüren BonaBant tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlendi.

Mersin'de bant sektöründe faaliyetlerini sürdüren BonaBant tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği'nde çocuklar doyasıya eğlendi.

Çeşitli gösteriler ve palyaço eşliğinde eğlenceli vakit geçiren çocuklar buble şov, sosis balon şov ve bant etkinlikleriyle neşe dolu anlar yaşadı. Firma tarafından üretilen bantları kullanarak öğretmenler eşliğinde çeşitli etkinlikler geliştiren çocuklar, hem öğrendi hem doyasıya eğlendi.

"Çocuklarımız ülkemizin geleceği açısından çok büyük bir öneme sahip" diyen BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, "Firma olarak çocuk şenliğimizin ilkini gerçekleştirdik. Çocuklarımız ülkemizin geleceği açısından büyük bir öneme sahip. Çocuklarımız her zaman en büyük yatırımımız olmalıdır. Bu çerçevede onların kendilerini değerli hissetmeleri açısından bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızı önemsiyor ve düzenlediğimiz organizasyonumuzu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Manşetler

Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama