Mersin’deki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Mersin'de 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasında yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu.

Mersin'de 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı trafik kazasında yaşamını yitirenlerin kimlikleri belli oldu. Kazaya karışan otomobil sürücüsü kadının ise gözaltına alındığı bildirildi.

Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Bekirde Kavşağı'nda meydana gelen kazada, yaya geçidinden karşıya geçmek için refüjde bekleyen vatandaşlara otomobilin çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Kazada olay yerinde hayatını kaybedenlerin Zehra Serdil Atak (18) ile Kübra Güney (15) olduğu, hastanede hayatını kaybeden çocuğun ise Büşra Güney (15) olduğu öğrenildi. Burkan Acar (21), Yunus Bagi (35) ve Necla Öztürk (15) isimli yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, yayalara çarpan 33 ATE 039 plakalı otomobilin sürücüsü M.K. (25) isimli kadının gözaltına alındığı ve olayla ilgili adli işlemlerin sürdüğü kaydedildi.

Olayla ilgili valilk açıklamasında ise:" İlimiz Akdeniz ilçesi Bekirde kavşağı ışıklarında 02.02.2026 tarihinde saat 20.45 sıralarında bir aracın, başka bir aracı sollamaya çalışırken yaya geçidinde bulunan vatandaşlarımıza çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre maalesef 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız ise yaralanmıştır.Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz"denildi.

Manşetler

Kozan’da yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 17 yaralı
Antalya’da yangın faciası: 5’i çocuk, 6 ölü
Eski eşinin yanındaki şahsı öldürdü, eşini yaraladı
Bayram yolunda feci kaza: Otomobiller kafa kafaya çarpıştı, 7 kişi yaralandı
Eğirdir’de 3 aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı
Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi