MESKİ, 35 yıldır devam eden arızalara son verdi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz İlçesi Hebilli Mahallesi içme suyu hattı yapım işini tamamladı.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Akdeniz İlçesi Hebilli Mahallesi içme suyu hattı yapım işini tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla, 35 yıldır arıza veren ve ekonomik ömrünü tamamlayan içme suyu hatları yenilendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in öncülüğünde Mersin'in her köşesinde altyapı çalışmalarını hızlandıran MESKİ, yıllardır kronikleşmiş arızalara son verecek çalışmalara devam ettiği aktarıldı. MESKİ, "Hebilli Mahallesi içme suyu hattı yapım işi" çerçevesinde, çeşitli çaplarda 8 bin 493 metre içme suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar çerçevesinde, mahallede bulunan mevcut içme suyu deposu da revize edildi.

Uzun süredir aynı mahallede muhtarlık yaptığı bilgisini kaydeden Hebilli Mahalle Muhtarı Cemal Tan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer'in ilgilenmesi ve konunun mecliste gündeme gelmesiyle, ekipler 1 hafta içerisinde mahallemize geldiler ve içme suyu şebekemizi yapmaya başladılar. Şu anda Hebilli Köyündeki içme suyu depomuzun tadilatını yaptılar ve yaklaşık 9 kilometre içme suyu şebeke hattımızın tamamı yenilendi. Hebilli Köyümüz şu anda, arıtmadan içiyor gibi tertemiz bir su içiyor. Bundan dolayı köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manşetler

Apartman bahçesine sakladığı pompalı tüfek polisi alarma geçirdi
Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı