Meteoroloji’den denizlerde fırtına uyarısı

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, yarın öğlen saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtına nedeniyle balıkçı ve vatandaşları uyardı.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, yarın öğlen saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtına nedeniyle balıkçı ve vatandaşları uyardı.

Antalya Valiliği ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından pazartesi günü özellikle denizlerde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle denizci ve balıkçıları uyarıldı. Yapılan uyarıda, "Yapılan son değerlendirmelere göre, denizlerimizde rüzgarın, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-74 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 01 Ekim 2024 Salı günü öğle saatlerinde etki- sini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınanın oluşturacağı muhtemel olumsuzluklara karşı başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" denildi.

Manşetler

O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor
Tarsus’ta depo yangını
Alev alev yanan yer "motosiklet serası" çıktı
Yaylada 2 katlı evden yükselen alevler ormana sıçramadan söndürüldü
Adana’da otomobiller çarpıştı: 2 yaralı
Panoya giren 1 buçuk metrelik karayılan apartmanı elektriksiz bıraktı