MHP MURATPAŞA YENİLENİYOR

MHP MURATPAŞA MAHALLE YAPILANMASINI HIZLANDIRDI

MHP MURATPAŞA MAHALLE YAPILANMASINI HIZLANDIRDI

5 Nisan 2022 Tarihinde Ataması yapılan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ramazan HABALI göreve geldiği gibi hızlıca yeni İcra Kurulunu oluşturmuştur. Böylelikle İcra Kurulunda Bulunan Doğan VURGUN’a Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevi tebliğ edilmiştir.

Habalı yaptığı açıklamada “Teşkilat İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Doğan VURGUN’a olan güvenimiz hem şahsım hemde Yönetimimiz olarak Tamdır. Kısa sürede Muratpaşa’mızda bulunan 55 Ilçe’ye Mahalle Temsilcisi atamalarını tamamlayarak Muratpaşa’da Kapı Kapı, Dükkan Dükkan, Ev Ev dolaşarak gönüllere gireceğiz” dedi

Diğer Yandan açıklama yapan yapan VURGUN “ Bizlere bu görevi tebliğ eden Sn. İlçe Başkanımız Ramazan Habalı Bey’e Teşekkürlerimi Sunar Saygılar Arz Ederim. Bizlerin bu davaya gönül verirken inanmış olduğumuz Lider, teşkilat, doktrin eleştirilmez! Bizler Bir ülkü neferi olarak bunu namus kabul etmekteyiz. Muratpaşa ilçemizde 55 mahalleye de girerek halkımızın gönüllerini kazanmak İçin çalışacağız. Muratpaşa’da CUMHUR İTTİFAKI başarılı olması İçin Gerekirse Gece Uyumadan Gündüz yorulmadan çalışacağız.” Dedi.

Ayrıca İlçe Başkanı Ramazan Habalı son olarak daha güçlü teşkilat yapılanmamız olması İçin İlçe Başkan Yardımcısı Doğan VURGUN’a Bağlı olarak 2 İlçe Yönetici Hatice KOÇPINAR Hanım ve Hasan Hüseyin TURAN bey’in de Teşkilat Birimine Atandığını bildirmiştir.

Manşetler

ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Seraların arasında park halindeki otomobil alev alev yandı
Serik’te gecekondu yangını
Vatandaşlara usulsüz sağlık raporu aldırarak kamuyu 200 milyon TL zarara uğratan örgüte operasyon
Yayaya çarpan kadın "Gözüme sinek kaçtı, görmedim" diyerek gözyaşı döktü