Midibüs alev alev yandı, mahalle sakinleri endişe içinde izledi

Antalya'da sokak üzerinde park halindeki midibüste çıkan yangın mahalle sakinlerine panik yaşattı.

Antalya'da sokak üzerinde park halindeki midibüste çıkan yangın mahalle sakinlerine panik yaşattı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken çekme belgeli olduğu öğrenilen midibüs kullanılamaz hale geldi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 504 sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde park halinde bulunan plakasız ve çekme belgeli midibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Aracın yandığını gören apartman sakinleri ve vatandaşlar durumu 112 Acil çağrı Merkezi'ne bildirirken, alevler kısa sürede büyüdü. Sokağa dökülen mahalle sakinleri aracın yanışını endişeli gözlerle izledi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın çevredeki diğer araç ve hemen bitişiğindeki apartmana sıçramadan söndürüldü.

"Ne olduğunu bizde anlamadık"

Aracın uzun zamandır park halinde olduğunu ve yangından kısa süre önce midibüsün içinden 2 çocuğun çıktığını ve koşarak uzaklaştığını belirten mahalle sakinlerinden Murat Karaoğlan, "Bizde anlamadık ne olduğunu, evde oturuyordum. Dumanlar vardı, indik koştuk geldik, cayır cayır yanıyor. Bıktık yani bu çocuklardan bir gün bir yeri, başka bir gün başka bir yeri tutuşturuyorlar. Daha öncede bizim komşunun balkon perdesini yaktılar. Zor söndürdük. Mahalle sakinleri olarak bıktık. Gece evimizden çıkamıyoruz" dedi.

Manşetler

Adana polisinden sıkı denetim: 140 sürücüye 3 milyon 924 bin TL ceza
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Geri manevra yaptığı araçla 1,5 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu
Ağaçlık alanda çıkan yangın mahalleyi sardı: Evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi
Yıldırım düştü, 2 farklı noktada yangın çıktı
Manavgat’ta tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş Ahır Dağı’ndaki orman yangınına müdahale sürüyor
Aksu’da ormanlık ve zeytinlik alanda yangın
Serik’te 4 mahallede yangın paniği
Hafif yaralı atlattığı kaza sonrası iç kanamadan hayatını kaybetti