Miraç Kandili dolayısıyla Habib-i Neccar Camii’nde şehitlere dualar edildi

Hatay'da Anadolu'nun ilk camisi olan Habib-i Neccar Camii'nde düzenlenen Miraç Kandili programında şehitlere dualar edildi.

Hatay'da Anadolu'nun ilk camisi olan Habib-i Neccar Camii'nde düzenlenen Miraç Kandili programında şehitlere dualar edildi.

Akşam saatlerinden itibaren camiyi dolduran vatandaşlar Suriye'nin İdlib bölgesinde 27 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 34 şehit ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili'nin Mevlid-i Şerif okumasının ardından namaz kılındı, dua edildi. Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske takılarak ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Manşetler

Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada
Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"