Moğollar, Antalyalılarla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Rock Grubu Moğollar'ı Antalyalılarla buluşturdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Rock Grubu Moğollar'ı Antalyalılarla buluşturdu. Anadolu Rock ustaları anısına düzenlenen konserde Moğollar sevenlerine eğlenceli bir gece yaşattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Moğollar konseri düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda düzenlenen ve Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde Şubat ayında kaybedilen Cem Karaca, Barış Manço gibi Anadolu Rock ustaları anıldı. Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Kemal Küçükbakkal ve Emrah Karaca'dan oluşan Moğollar'ın performansı izleyenlerden tam not aldı.

"En sevilen şarkıları seslendirildi"

Moğollar, 1 Şubat 1999'da hayatını kaybeden Barış Manço, 8 Şubat 2004 yılında hayatını kaybeden Cem Karaca ve diğer Rock ustalarının en sevilen parçalarını söyledi. Moğollar, "Selvi boylum al yazmalım', "Dinleyiverin gari" "7/8-9/8" gibi unutulmaz parçalarını da seslendirdi.

"Nostalji yaşandı"

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz, 3 saat süren konserin sonunda grup üyelerine Altın Portakal Hatıra Ormanı'nda kendileri için dikilen fidanların sertifikalarını takdim etti.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil 50 metrelik uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Evden çaldıkları çelik kasaları dereye attılar, altınları motosiklet koltuğuna sakladılar
Osmaniye’de jandarma son bir haftada 150 şüpheliyi yakaladı
Kırmızı ışıkta motosikletle bekleyen turistler bir anda kaldırıma çıktı, büfeye çarpıp yere savruldu
Ayşegül Yaşar cinayetinde katil zanlısı tutuklandı, anne ve babasına ev hapsi
Antalya’da ağır çekim gibi kaza
Trafik kazasında başlayan husumet 5 ay sonra cinayetle bitti
Kozan’da kaçak tütün operasyonu
Manavgat’ta 3 araçlı zincirleme kaza, trafikte uzun araç kuyruğuna neden oldu
Oyun oynayan 4 yaşındaki çocuk, geri manevra yapan otomobilin altında kaldı