Motosiklet sokak ortasında alev alev yandı

Mersin'de yol kenarında alev alev yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Mersin'de yol kenarında alev alev yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi. Olayda yaralanan olmazken, park halindeki bir otomobilde kısmen hasar oluştu.

Alınan bilgeye göre olay Erdemli ilçe merkezinde Hastane Caddesi üzerinde bir marketin önünde yaşandı. Henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir motosiklet saniyeler içinde alev topuna döndü. Olayı fark eden çevre esnafı yangın tüpüyle müdahalede bulundu. Uzun uğraşlar sonucu yangın söndürülürken, motosikletin hemen yakınında duran bir otomobilde de kısmen hasar oluştu. Motosiklet ise tamamen kullanılamaz hale geldi.

Motosikletin alev topuna döndüğü anlar ve esnafların yangını söndürme çabası çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldı. Motosikletin plakası ve sürücüsünün belirlenmesine yönelik çalışma ise sürüyor.

Manşetler

Fuhuş soruşturmasında 3. dalga: İş vaadi ve 17 yaş iddiası
Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplama girişimi jandarmaya takıldı
Yalvaç’ta trafikte kavga eden 2 kişi tutuklandı, 360 bin lira ceza uygulandı
Manavgat’ta insan ticareti operasyonu: 14 yabancı uyruklu mağdur kurtarıldı
Alanya’da havalandırma bacasına düşen kedi ekipler tarafından kurtarıldı
Gazipaşa’da 146 kök kenevir ve 1 kilo 150 gram esrar ele geçirildi
Manavgat’ta kaçak tütün operasyonu: 30 bin dolu makaron ele geçirildi
Ceyhan’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama