Motosiklet sürücüsü önce otomobile, sonra yayalara çarptı: 3 yaralı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde motosikletin önce otomobile sonra kaldırımda bekleyen yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde motosikletin önce otomobile sonra kaldırımda bekleyen yayalara çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Kaza, Düziçi ilçesi Karşıyaka Mahallesi Refik Cesur Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet S. idaresindeki 46 AGB 059 plakalı otomobil dönüş yaptığı sırada Zehra T. yönetimindeki 31 AFB 745 plakalı motosiklet otomobile çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan motosiklet kaldırımdaki yayalar Gülsüm Y. ve Şeriban M.'ye de çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Zehra T. ve kaldırımda bekleyen Gülsüm Y. ve Şeriban M. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Düziçi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından motosiklet otoparka kaldırılırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Manşetler

Şehit kardeşine küfreden milletvekiline hakaret etti, davayı kaybedince aracı haczedildi
Gazipaşa Havalimanı’nda görevli polis memuru hayatını kaybetti
Otogarda drift atan 3 sürücüye 174 bin lira ceza
Kahramanmaraş’ta narkotik ve kaçakçılık operasyonu: 1 tutuklama
Eski belediye başkanını oğlu baltayla öldürdü
Manavgat’ta motorlu bisiklet takla attı: 1’i ağır 2 yaralı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Alanya’da 2,5 ay önce sahilde bulunan ceset ihbarı yamaç paraşütü pilotu kamerasında
Zeytinyağı tenekelerinden 100 bin uyuşturucu hap çıktı
Polisten kaçan insan tacirinin kaza yaptığı operasyonda 10 göçmen yakalandı