Motosikleti yüzüstü yatarak kullanan gencin görüntüleri tepki çekti

Antalya'da motosikleti yüzüstü yatarak kullanan kasksız sürücü, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı.

Antalya'da motosikleti yüzüstü yatarak kullanan kasksız sürücü, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti.

Kentin en işlek caddelerinden olan Gazi Bulvarı'nda kasksız genç bir sürücü, plakasız motosikletini yüzüstü yatarak kullanmaya başladı. Son sürat araçların arasında ilerleyen sürücü, hem kendisinin hem de trafikte bulunanların hayatını tehlikeye attı. Seyir halindeki araçlarda bulunanlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen motosiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu sosyal medyada tepki topladı.

Manşetler

Uyuşturucu bağımlısı durak yanında uyuyakaldı
Çiriş bitkisi toplamak için gittiği dağlık alanda hayatını kaybetti
Mersin’de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 100 milyonluk para trafiği ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıp yaşlı adamın cansız bedeni bulundu
Adana’da motosiklette infaz
Gelin ve damat evde ölü bulundu, düğün evi cenaze evi oldu
Eşini öldürüp kaçarken yakalanan koca tutuklandı
Yaşlı adam odasında çıkan yangında hayatını kaybetti
Düğün günü hayatını kaybeden çiftin bir gün önceki kına gecesinden görüntüleri ortaya çıktı
Mersin’de günü birlik evlerle kiralık araçlar denetlendi: 381 bin TL ceza