Motosikletle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan 2 kuzen hayatını kaybetti

Adana'da 2 kuzen motosikletle seyir halindeyken başka motosikletliler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Adana'da 2 kuzen motosikletle seyir halindeyken başka motosikletliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 2 kuzen hayatını kaybetti.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi Süleyman Vahit Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yusuf Çiftsürer (22) ile kuzeni Abdülsamet Çiftsüren'e (14), motosikletle seyir halindeyken kimliği belirlenemeyen 2 kişi motosikletle yanlarından geçerken tabancayla ateş açıp kaçtı. Açılan ateş sonucu Yusuf ve Abdülsamet Çiftsürer motosikletten düştü. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay mahalline gelen sağlık ekipleri, aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Yusuf ve Abdülsamet'i bölgedeki özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yusuf ve Abdülsamet Çiftsürer kurtarılamadı. İki kuzenin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis kaçan şüphelileri yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Manşetler

Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada
Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"
Burdur’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü: Balkondan balkona atlayıp kaçmak istedi
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından bilgilendirme ve farkındalık eğitimi
Plakası bezle kapatılan Mercedes plakasız çıktı
Cinayetten 26 yıl ceza yedi, göl kenarında gezerken yakalandı
Hatay’da düzensiz göçmen operasyonu: 8 göçmen yakalandı, 1 organizatör tutuklandı
Serik’te ticari taksi ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı
Mersin’de sazlık alandaki yangın söndürüldü: Bir sera zarar gördü