Motosikletlerin karıştığı kazalar saniye saniye kameralara yansıdı

Mersin'de son bir haftada motosikletlerin karıştığı bazı kaza anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Mersin'de son bir haftada motosikletlerin karıştığı bazı kaza anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ülke genelinde olduğu gibi Mersin'de bir çoğu maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü trafik kazaları meydana geliyor. Mersin'de en çok motosiklet kazaları dikkat çekiyor. Kentte trafiğe kayıtlı yaklaşık 840 bin motorlu taşıt bulunurken bunların yaklaşık 250 binin motosiklet olduğu öğrenildi. Motosiklet kullanımının yoğun olması nedeniyle kentte her gün kaza meydana geliyor. Son bir haftada meydana gelen motosiklet kazalarından bazıları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İlk kaza merkez Toroslar ilçesi Yusuf Kılıç Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi'ne yaşandı. Otomobilin çarptığı motosikletli yaklaşık 20 metre savruldu, o anlar görüntüye yansıdı. Son iki kazada merkez Akdeniz ilçesi Hal Caddesi'nde meydana geldi. 4 yolun kesiştiği noktada motosikletlinin otomobile çarparak yere düşme anları yer aldı. Diğer kazada ise motosikletli bir sürücü yola çıkan bir çocuğa çarptı. Görüntülere yansıyan kazalarda yaralanan 1'i çocuk 4 kişinin hastanede tedavi edildiği bildirildi.

Öte yandan yapılan uygulama ve denetimlere rağmen genelde motosiklet sürücülerinin tedbirlere dikkat etmediği belirtilerek can güvenlikleri için kurallara uymaları önerildi.

Manşetler

Antakya’da uyuşturucu taciri yakalandı
Samandağ’da 12 yıl 6 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Antakya’da 5 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi
Kazaya karışan otomobilin tekeri koptu, kamyonet devrildi: 3 yaralı
Mersin’de 126 kişiyi 10 milyon TL dolandıran şebeke çökertildi: 10 tutuklama
Göksun’da devrilen tır vinçle kaldırıldı
Mersin’de 48 kilo esrar ele geçirildi: 4 tutuklama
Tarsus’ta hırsızlık şüphelileri 74 saatlik kamera incelemesiyle belirlendi
Mersin’de 46 yıl hapis cezasıyla aranan 2 firari yakalandı