Muratpaşa Belediyespor genel kurulunu yaptı

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi'nde bu sezon yeni bir şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Muratpaşa Belediyespor, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi'nde bu sezon yeni bir şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Muratpaşa Belediyespor, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Voleyboldan basketbol ve futbola, jimnastikten haltere, drondan e-spor'a 12 branşta 650 lisanslı sporcuya sahip Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Muratpaşa Belediyesi'nde gerçekleşen genel kurulda faaliyet ve denetim raporu kabul edilirken seçimler de yapıldı. Buna göre yönetim kurulu üyeliklerine Özcan Yılmaz, Murat Şimşek, Ahmet Öztürk, Yusuf Emre Ertugan, Zühtü Şahin, Derya Karakoç, Bülent Ataş, Yener Altıntaş, Hasan Ercüment Taşdemir, Mehmet Akif Barış Çevik, Ali Müncester seçildi. Denetim Kurulu ise Hüseyin Sarı, Ramazan Diremler, Güray Yılmaz'dan oluştu.

Manşetler

Mağazadan eşofman çalan turistler, taktıkları otelin bilekliği sayesinde yakalandı
Direksiyon başında fenalaşan sürücü refüje çıktı
Binmek için kapısını açtığı otomobil, çarpmayla yerinden fırladı: O anlar kamerada
16 yaşındaki kızı ile görüştüğü gerekçesiyle 20 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü
Elinde benzin bidonuyla gelip galerideki 6 aracı ateşe verdi
Yem yüklü tır şarampole yuvarlandı: 1 ölü
Tarsus’taki kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti
Eğirdir Gölü kenarında erkek cesedi bulundu
Kazada hayatını kaybeden 2 kişi son yolculuğuna uğurlandı
Ev yangınında mahsur kalan kadın kurtarıldı