Muratpaşa, Falez Kampus öğrenci etüt merkezini hizmete açtı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, manzaralı etüt merkezini hizmete açtı. Falez sahil bandında bulunan merkez pazar hariç her gün açık.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, manzaralı etüt merkezini hizmete açtı. Falez sahil bandında bulunan merkez pazar hariç her gün açık.

Muratpaşa Belediyesi, temmuz ayında çalışmalarına başladığı Falez Kampus öğrenci etüt merkezi çalışmalarını tamamladı ve hizmeti açtı. Merkez, Şirinyalı Mahallesi'nde aynı zamanda belediyenin sanat atölyelerinin bulunduğu park alanında yer alıyor. Merkez pazar hariç 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Ümit Uysal, öğrencilerin grup halinde ya da bireysel ders çalışmaları için yeniden düzenlenen binanın hukuki bir sürç sonunda belediyeye geçtiğini söyledi. Öğrencilerin ders çalışabileceği yerlerin büyük ihtiyaç olduğunu dile getiren Başkan Uysal, merkezde kafe hizmetinin de bulunduğunu aktardı.

Manşetler

Avrupa ülkelerine ’dijital mektup’ göndererek dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi
Isparta’da park halindeki araçta 2 gencin cansız bedeni bulundu
Antalya’da otluk alan yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Mersin’de suç örgütüne yönelik operasyonda 16 tutuklama
Çocuklarını okuldan almak için yola çıkan anne, motosikletiyle karıştığı kazada hayatını kaybetti
Nostalji tramvayında yangın: Esnafın dikkati tramvayı kül olmaktan kurtardı
Adana’da minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Isparta’da 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi
Kumluca’da yüzme alanlarında denetim
Yolcu otobüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti