Muratpaşa’da tenis turnuvası başladı

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı dolayasıyla gerçekleştirdiği "100. Yıl Cumhuriyet Tenis Turnuvası" başladı.

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı dolayasıyla gerçekleştirdiği "100. Yıl Cumhuriyet Tenis Turnuvası" başladı. 27 Ekim'e kadar devam edecek olan ve 382 kişinin mücadele ettiği turnuvanın sonunda sporcular kupa ve madalyalarla ödüllendirilecek.

Murapaşa Belediyesi'nin falezlerden 1853 metre yükseklikteki Feslikan Yaylası'na sürecek Toros Keçisi 100. Yıl Antalya Tırmanış Yarışı da pazar günü gerçekleşecek. Farklı kategorilerde 500'e yakın sporcunun pedal çevirmesi beklenen etkinlikte, 22 kilometresi tırmanış olmak üzere 50 kilometrelik parkur kat edilecek. Katılımcıların yol ya da dağ bisikletiyle katılabildiği yarış, Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı'ndan saat 09.00'da başlayacak.

Manşetler

Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı