Muratpaşa’dan mükelleflere kolaylık

Muratpaşa Belediyesi vezneleri, mükelleflerin, emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergileri ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için hafta içi ve hafta sonu fazla mesai yapacak

Muratpaşa Belediyesi; emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödenmesinde, mükelleflerin sıkıntı yaşamaması için önlemler aldı. Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Dedeman, Kırcami, Ali Çetinkaya, Cumhuriyet, Güvenlik, Konuksever ve Tapu Semt Vezneleri; 25-29 Kasım tarihleri arasında 17.30-19.30 saatleri arasında, 30 Kasım Cumartesi-01 Aralık Pazar günleri de 08.30-17.30 saatleri arasında mükelleflere hizmet verecek.

Muratpaşa Belediyesi mükellefleri; emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerini, VakıfBank, Halk Bankası ve Akbank’tan da yapabiliyor. Mükelleflere ayrıca; PTT, bankalar ve vezneler dışında Muratpaşa Belediyesi’nin mobil uygulaması, www.muratpasa-bld.gov.tr sitesinde bulunan e-ödeme hizmeti ve 4448007 Turunç Masa Çağrı Merkezi üzerinden de ödeme imkânı sunuluyor.

Manşetler

Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu
Arsuz’da kazan dairesi yangını binaya sıçramadan söndürüldü
‘Sazan Sarmalı’ dolandırıcılığı kuyumcuların hesaplarını bloke ettiriyor
Alanya’da gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı