Muratpaşa’dan örnek duyarlılık

Muratpaşa çalışanları, 20 yaşında arkasında “Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var” mesajı bırakarak hayata veda eden Sibel Ünli’nin ardından bir öğün yemek paralarının üniversite öğrencilerine burs olması için Adalya Vakfına bağışladı.

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Sibel Ünli’nin twetterdan paylaştığı notun ardından intiharı tüm Türkiye’yi yasa boğarken Antalya’da Muratpaşa Belediyesi çalışanları örnek bir duyarlılığa imza attı.

“Gençlerimiz ‘1 liraya karnı doyurabilir miyim’ demesin” başlığı altında bir araya gelen belediye çalışanları bir öğünlük yemek paralarını üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılması için Adalya Vakfı’na bağışladı. Belediye çalışanlarının başlattığı kampanyaya meclis üyeleri de destek verdi.

Diğer yandan Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı, örgün eğitimde üniversite öğrenimlerine devam eden gençlere “Üniversite öğrencisi kardeşim, Muratpaşa’nın sofrasında her zaman yerin var” diye seslenerek öğle yemeklerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

Kreşlerden, destek eğitim kurs merkezleri ve üniversiteye hazırlık kurslarına eğitimin her alanında yer alan Muratpaşa Belediyesi, bu çalışmaların yanı sıra, 2019-2020 eğitim yılında bin 123 üniversite öğrencisini eğitim yardımı kapsamına aldı. 397 öğrenci Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı’nca desteklenirken 726 üniversite öğrencisine Muratpaşa Belediyesi doğrudan yardımda bulunacak. Haber Merkezi

Manşetler

Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu
Arsuz’da kazan dairesi yangını binaya sıçramadan söndürüldü
‘Sazan Sarmalı’ dolandırıcılığı kuyumcuların hesaplarını bloke ettiriyor
Alanya’da gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu