Muratpaşa’ya yeni Aile Sağlığı Merkezi

Muratpaşa ilçesinde inşa edilecek olan beş hekimli Aile Sağlığı Merkezi için protokol imzalandı.

Muratpaşa ilçesinde inşa edilecek olan beş hekimli Aile Sağlığı Merkezi için protokol imzalandı. Protokol töreni Antalya Valiliği'nde düzenlendi.

Antalya'da birinci basamak sağlık hizmetleri güçlenmeye devam ediyor. Hayırsever Mesut Karataş'ın katkılarıyla Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi'nde inşa edilecek olan beş hekimli Aile Sağlığı Merkezi için protokol töreni düzenlendi. Antalya Valiliği Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende 140 metrekare alanda inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezinin tamamlanmasının ardından İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi.

Törene Vali Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Muratpaşa İlçe Sağlık Müdürü Ali Erhan Nokay ile hayırsever iş adamı Mesut Karataş ve ailesi katıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta Ahır Dağı’na yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı
Kemer’de uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Kömür yüklü tırın lastiği patladı, çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Trafikteki kavgaya 180 bin TL ceza
Kaçak tütün operasyonunda 2 şüpheli yakalandı
Adana’da 15 milyon liralık ilaç hırsızlığı: Depo sorumlusu yakalandı
Kapısı açılan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı
Burdur’da şehirlerarası yolcu otobüslerine sıkı denetim
Hazine taşınmazları soruşturmasında 21 şüpheli adliyede
Kara yolunda seyir halindeyken ayağıyla önündeki motosikleti itmeye çalıştı