Mut Devlet Hastanesi’ne 13 doktor ataması yapıldı

Mersin'in Mut ilçesinde bulanan devlet hastanesine 124. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasıyla hekim atamaları yapıldı.

Mersin'de Mut Devlet Hastanesi'ne 13 doktor ataması yapıldı.

Mersin'in Mut ilçesinde bulanan devlet hastanesine 124. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasıyla hekim atamaları yapıldı. Atamanlar arasında 10 tabip ile birer kardiyoloji uzmanı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı olduğu bildirildi.

Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Özer, "Nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek amacıyla, her geçen gün gelişen ve büyüyen hastanemize, Sağlık Bakanlığımızın ve Mersin İl Sağlık Müdürlüğümüzün destekleriyle, 124. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Ataması çerçevesinde yerleştirme işlemi yapıldı. Atanan hekimler en kısa zamanda görevlerine başlayacaktır. İlgili takvime göre tebligatın ardından hastanemize yeni katılacak hekimlerimizle birlikte ilçemize daha güçlü ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz"dedi.

Manşetler

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi