Mut Kaymakamı Uğur: "En güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğim"

Mersin'in Mut ilçesi Kaymakamı İsa Uğur, "İlk görev yerim burası, En güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğim "dedi.

Mersin'in Mut ilçesi Kaymakamı İsa Uğur, "İlk görev yerim burası, En güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğim "dedi.

İçişleri Bakanlığının 31.01.2025 tarihli ve 89524 sayılı onayı ile Mut ilçesine Kaymakam vekili olarak görevlendirilen İsa Uğur, göreve başladı. Mut ilçesindeki gazetecilerde, göreve yeni başlayan Kaymakam Uğur'u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uğur, "İlk görev yerim burası. Çok güzel ve hoşuma giden bir ilçe. Mersin'in ilçeler arasında yüzölçümü bakımından büyük bir ilçe. Meslek ahlakıyla bu sorumluluğu üstlenen tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum. Bende en güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğim" dedi.

Gazeteciler ise Kaymakam Uğur'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Manşetler

Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi
Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı
Antalya’da 2 milyon liralık boya malzemesi vurgunu
Burdur’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına denetim
3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü, başında ağlayıp teslim oldu