Mut’lu öğrencilerden Filistin’e destek

Mersin'in Mut ilçesinde ortaokulu öğrencileri, Filistin'e destek, Gazze'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla okul bahçesinde etkinlik yaptı.

Mersin'in Mut ilçesinde ortaokulu öğrencileri, Filistin'e destek, Gazze'de yaşananlara dikkat çekmek amacıyla okul bahçesinde etkinlik yaptı.

İlçede bulunan Şehit Ahmet Ersoy Ortaokulu öğrencileri, Filistin halkına destek olmak için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Okul bahçesinde bir araya gelen öğrenciler, kendilerinin diktiği ve çizdiği Filistin bayrağını açtı. Öğretmenlerinin rehberliğinde Filistin bayraklarını açarak müzik aletleriyle Filistin şarkısı da okuyan öğrenciler, Gazze'de yaşanan insanlık dramının son bulması için temennide bulundu.

Okul Müdürü Kemal Işık, "Şehit Ahmet Ersoy Okulu öğrencileri Filistin farkındalık etkinliklerine canı gönülden katılım sağladılar. Kimi öğrencilerimiz bayrak dikti, kimi öğrencilerimiz boyamalar yaptı, kimi öğrencilerimiz de yetenekleri doğrultusunda müzik aletleriyle destek verdi. Filistin özgürdür özgür kalacaktır. Sonuna kadar Filistin'in yanındayız" dedi.

Manşetler

Depremde eşini, 2 çocuğunu ve bacaklarını kaybeden acılı anne, yaptığı alışverişin borcunu ödeyemeyince mahkemelik oldu
Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler
Otoyolda karşıya geçmeye çalıştı, tırın altında kalıp öldü
Isparta’da bir haftalık polis denetimlerinde 46 aranan şahıs yakalandı
Falezlerde mahsur kalan kediyi film gibi operasyonla kurtardılar
Kozan’daki cinayetin şüphelileri yakalandı
Otomobil akaryakıt istasyonuna daldı, facianın eşiğinden dönüldü
Isparta’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bir köyde su baskınları yaşandı
Yarıyıl tatili için gittikleri memleketlerinden dönüşte hayatlarını kaybettiler
Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı