Mut’ta taşımalı eğitime olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 gün ara verildi

Mersin'in Mut ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Mersin'in Mut ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Mut Milli Eğitim Müdürü Erdal Dölek yaptığı açıklamada, "İlçede etkisini sürdüren olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek riskler göz önünde bulundurularak taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitim-öğretime 13 Şubat 2026 tarihinde 1 gün ara verilmesi kararlaştırıldı" dedi.

Kararın, öğrencilerin güvenliği ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla alındığı, hava koşullarına bağlı gelişmelerin takip edildiği ve gerekli görüldüğü takdirde kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.

Vatandaşların resmi açıklamaları takip etmeleri ve zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda da uyarıda bulunuldu.

Manşetler

Alanya’da seyir halindeki araca silahlı saldırı: 1 ölü
Benzin dökerek hem kendinin hem de kız arkadaşının aracını yaktı
Dalgalarla boğuşan 2 kişiyi deniz polisi kurtardı
Mut’ta motosiklet kazası: 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Osmaniye’de bariyerlere çarpan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Alanya’da sağanak sebebiyle Oba Çayı taştı, binaların bahçelerini su bastı
Osmaniye’de tefecilik ve silah ticareti operasyonu: Keman kutusundan otomatik tüfek çıktı
Isparta’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1’i ağır 2 yaralı
Dörtyol’da TOFAŞ alevlere teslim oldu
Otoyolda tır bariyerlere çarpıp şarampole yuvarlandı: 2 yaralı