Nazilli Belediyesi deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor

Nazilli Belediyesi 8 araca yükledikleri malzemeler ile deprem bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi 8 araca yükledikleri malzemeler ile deprem bölgesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Kaymakamlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü yardım kampanyası ile afet bölgesinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin yaşandığı ilk günden itibaren büyük bir özveriyle koordine olan Nazilli Belediyesi beşinci günde de devam ediyor.

Nazilli Belediyesi ekipleri son olarak gönderdiği ekipman desteği ile Gaziantep'in Islahiye ilçesine 8 araç birden çıkarırken felaketinin ilk gününden bu yana, eşi benzeri görülmemiş bir dayanışma örneği sergilemeye devam ediyor.

Belediye meydanında hazırlanan 1 kamyon, 7 transitte tuvaleti de dahil olmak üzere 4 adet konteyner ev, yakacak, battaniye, yorgan, yatak, giyim, gıda ve temel ihtiyaçların tümü yer alıyor.

Manşetler

Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı
Isparta’da 22 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ezgi Apartmanı davasına devam edildi
Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı