Nazillili sağlıkçı depremde hayatını kaybetti

Adıyaman'da depremde göçük altında kalan ve 3 gündür haber alınamayan Nazillili sağlıkçı Gürbüz Topan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Adıyaman'da depremde göçük altında kalan ve 3 gündür haber alınamayan Nazillili sağlıkçı Gürbüz Topan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş depremleri sonrasında, Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da büyük yıkım yaşandı. Adıyaman çalışan sağlık personeli Topan bulunduğu binanın çökmesi sonucu enkaz altında kaldı.

3 gündür göçük altında kalan Gürbüz Topan'ın yapılan arama kurtarma çalışmalarında cansız bedenine ulaşıldı.

Evli ve 2 çocuklu olan Gürbüz Topan'ın eşinin hamile olduğu öğrenildi. Nazilli Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan ailesi acı haberi aldıktan sonra büyük üzüntü yaşadı.

Manşetler

Ev ilanı üzerinden dolandırıcılık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Osmaniye’de tır OSB giriş kapısına çarptı, sürücü kabinde sıkıştı
Isparta’da 22 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
Ezgi Apartmanı davasına devam edildi
Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı