New York Belediye Başkanı Adams’tan Türk camisine ziyaret

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Brooklyn Eyüp Sultan Cami Derneği'ni ziyaret ederek deprem nedeniyle Türkiye'ye dayanışma mesajı verdi.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Brooklyn Eyüp Sultan Cami Derneği'ni ziyaret ederek deprem nedeniyle Türkiye'ye dayanışma mesajı verdi.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, dünkü Cuma Namazı sonrası Brooklyn'deki Eyüp Sultan Diyanet Cami'yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Eric Adams, Türkiye'deki depremzedeler için toplanan yardım malzemelerinin teslimi programına katılırken, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve caminin dernek başkanı İbrahim Şen ile görüştü. Cami önünde konuşma yapan Adams, Türkiye'ye "yanınızdayız" mesajı verdi.

Adams, ziyarete dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, "Türkiye ve Suriye'deki depremin bıraktığı tahribatı görmek içler acısı. Bugün, Amerika'nın en büyük topluluklarından biri olan Türk topluluğumuzun yanında bulunmaktan ve onlara New Yorkluların yardıma hazır olduğunu hatırlatmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil şarampole uçup takla attı: 3 yaralı
Serik’te hapis cezası ile aranan 2 hükümlü yakalandı
19 yıl sonra aydınlatılan iki kız kardeş cinayetinde 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Mersin’de denize giren 3 gençten biri hayatını kaybetti
Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar