Nisan ayında yağan kar Isparta’nın Yalvaç ilçesini beyaza bürüdü

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Nisan ayında etkili olan kar yağışı, ilçeyi adeta beyaz bir örtüyle kapladı.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Nisan ayında etkili olan kar yağışı, ilçeyi adeta beyaz bir örtüyle kapladı. Beklenmedik kar yağışı, kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu.

Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde etkili olurken, ilçe merkezinde de zeminin tamamen beyaza büründüğü görüldü. Vatandaşlar, Nisan ayında yağan kar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, bazıları bu anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Kar yağışıyla birlikte ortaya çıkan manzara ise adeta görsel şölen sundu. İlçede kar altında kalan ağaçlar ve sokaklar, kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu