Ofisinde esrar yakalattı: "Kullanıyorum ama bu maddeler bana ait değil" savunması yaptı

Adana'da ev gibi kullandığı ofisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah yakalatan şüpheli tutuklandı.

Adana'da ev gibi kullandığı ofisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah yakalatan şüpheli tutuklandı. Tutuklanan şüpheli, "Ben esrar kullanıyorum, ama bu maddeler bana ait değil" diye savunma yapması dikkat çekti.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, B. B.'nin (20) ev gibi kullandığı ofiste uyuşturucu satışı yaptığını tespit etti. Bunun üzerine narkotik polisleri şüphelinin Seyhan ilçesine bağlı Mestanzade mahallesindeki adresine operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda 3 pakette toplam 363,74 gram skunk esrar, 6 adet uyuşturucu hap, 0.67 gram kokain, hassas terazi ve ruhsatsız pompalı tüfek ele geçirdi.

Emniyette ifadesi alınan B.B., "Ben esrarı kullanıyorum, fakat bu çıkan maddeler kesinlikle bana ait değil. Kimin olduğunu da bilmiyorum" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Adana’da etiket mevzuatı uygunluğu denetimleri sürüyor: "3 milyon 845 bin lira cezai işlem uygulandı"
Peugeot marka otomobil alev topuna döndü
Erzin’de trafik kazası: 3 yaralı
Antakya’da otomobil yangını
Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı
Antalya’da otomobilin şaftına gizlenmiş 17 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Isparta’da iç giyim mağazasında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
Ehliyetini 2 yıl önce aldığını söyledi, aday sürücü olduğu tespit edilince ehliyeti iptal edildi
Kaza yapan tırdan kaçan anguslar şehir turunda
Kaza yaptığı motosikletini yaptıramadan tekrar kaza yaptı, yerde yaralı halde derdini anlattı