Öğrenciler, 5 bin narenciye fidanını toprakla buluşturdu

Hatay'da büyükşehir belediyesi tarafından öğrencilere ulaştırılan 5 bin narenciye fidanı öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Hatay'da büyükşehir belediyesi tarafından öğrencilere ulaştırılan 5 bin narenciye fidanı öğrenciler tarafından toprakla buluşturuldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, "Hatay Ayağa Kalkıyor" sloganıyla başlatılan alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra farkındalık oluşturacak projeleri de hayata geçirerek geleceğin Hatay'ını inşa ediyor. HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, daha yeşil bir Hatay'ı inşa etme çalışmalarına küçük öğrencileri de dahil ederek gelecek kuşakların ağaç sevgisiyle yetişmesini hedefliyor. Ekipler il genelinde öğrencilerin eğitim gördüğü okullarda 5000 adet narenciye fidanını toprakla buluşturarak öğrencilerin kendi ağaçlarını yetiştirmelerini sağlıyor. Büyükşehir personelleri, hayata geçirilen proje kapsamında ilk olarak Defne Kazım Karabekir İlkokulu öğrencileriyle buluşarak mandalina, portakal ve limon fidanlarını toprağa birlikte dikti. Yetkililer, il genelinde yürütülecek proje kapsamında çocukların doğa ve ağaç sevgisi kazanmaları amacıyla hareket ettiklerini belirterek minik ellerin ağaç fidanlarına can vermesi için projenin devam edeceğini kaydetti.

Manşetler

Apartman dairesinin iki odasını kenevir serasına çevirdi
Vize dolandırıcılığı operasyonunda şüpheliler ve yakınları gazetecilere tepki gösterdi
Kumluca’da suç örgütüne yönelik operasyonda 4 şüpheli tutuklandı
Temizlik işçisi görev yaptığı çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti
Burdur’da otomobil takla attı: 4 yaralı
Alanya’da denizde kaybolan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu
Alanya’da motosiklet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Antakya’da çöplük yangını kontrol altına alındı
Sokağa dönmek isteyen otomobile motosiklet çarptı: 1 yaralı
Burdur İl Jandarma Komutanlığı’nda görev değişikliği