Öğrenciler ayaklarıyla resim yaptı, gözleri kapalı yemek yedi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde öğrenciler bedensel engellilerin yaşamlarına dikkat çekmek için "yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş, ellerimiz olmadan...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde öğrenciler bedensel engellilerin yaşamlarına dikkat çekmek için "yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş, ellerimiz olmadan resim yapabilir miyiz?" sorusuna ayaklarıyla resim yaparak, gözleri kapalı yemek yiyerek yanıt aradılar.

Çaylı Barbaros Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "herhangi bir aralıkta değil, her zaman yanınızdayız" sloganıyla gerçekleşen etkinlikte özel eğitim öğrencileri, diğer öğrenci arkadaşları ile birlikte şarkılar söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllü gençlerin eşliğinde okul öğrencileri palyaço kıyafeti giydirildiği öğrenciler engellilerin yaşamlarına dikkat çekmek için "yapacaklarım sınırlı, ama ufkum geniş, ellerimiz olmadan resim yapabilir miyiz?" sorusuna ayaklarıyla resim yaptılar, gözleri kapalı yemek yiyerek cevap aradılar.

Manşetler

Saimbeyli’de kaya düşen yolda inceleme
Devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Antakya’da çıkan yangından baraka kullanılamaz hale geldi
Samandağ’da elektrik tellerinde çıkan yangın söndürüldü
Kızını taciz eden kişiyi sokak ortasında av tüfeğiyle öldürdü
Tatil için Almanya’dan geldiği Antalya’da boğularak hayatını kaybetti
Burdur’da çalınan 2 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi
Erzin’de çıkan baraka yangını söndürüldü
Payas’ta çıkan ev yangını söndürüldü
Dörtyol’da çalıntı araçla yakalanan şüpheliye 15 bin para cezası